+359 878 408 007

гр. Балчик, ул. Черно море 91

За мен

Свържете се с нас:

Магазин: +359 878 408 007

Склад: +359 878 578 995

Последвайте ни!

Общи условия

Последно актуализирана на: 12 юни 2023

Общи условия за използване на онлайн магазин на Кедър ЕООД.

Моля, обърнете внимание на следните Общи условия преди да използвате онлайн магазинът на Кедър ЕООД. Тези условия представляват договор между Вас (потребителя) и нас (търговеца) и Ви позволяват да използвате уебсайтът за нетърговски цели. С влизането в kedar.bg и/или прочитането на тези условия, Вие се съгласявате да спазвате посочените условия и декларирате, че няма да използвате този сайт с неморална и незаконна цел. В случай на несъгласие, моля не използвайте този уебсайт.

I. Общи условия

  • Тази страница включва Условия, въз основа на които търговецът предоставя услуги през онлайн магазина kedar.bg. Тези условия влизат в сила, в момента в който всеки един потребител посети сайта kedar.bg
  • Създавайки и потвърждавайки своята поръчка, всеки потребител изразява своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраните от него продукти.
  • В случай на неналична стока и вече потвърдена поръчка, търговецът има право да отмени доставка на стоката. Клиентът ще бъде уведомен за изчерпването й чрез обаждане на посочения телефонен номер или имейл. Ако плащането към търговеца е вече извършено, клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или да поръча друг продукт.

II. Разплащане

  • Цените, обявени в сайта, са в български лева и включват Данък Добавена Стойност (ДДС), но не включват доставка или транспорт със специализирани средства.
  • Ако бъде установена грешка в цените на стоките на сайта, тяхната поправка ще бъде направена. Кедър ЕООД запазва правото да отмени потвърдени поръчки в случай на неточности в цените. При вече направена поръчка, клиентът ще бъде уведомен за промяната и корекцията в цените на посочения телефон. Ако вербално съгласие бъде постигнато, клиентът се съгласява да заплати новата цена на стоката.
  • Търговецът е задължен да посочи общата стойност на покупката преди поръчката да бъде направена. Това включва цените на всички поръчани стоки, както и доставката към тях.
Доставка до цяла България

Важи само за определени продукти

Лесно връщане в 14-дневен срок

Гарантирано връщане на сумата

Гаранция на всеки продукт

100% Безопасно плащане

MasterCard / Visa / American Express

bg_BG