+359 878 408 007

гр. Балчик, ул. Черно море 91

За мен

Свържете се с нас:

Магазин: +359 878 408 007

Склад: +359 878 578 995

Последвайте ни!

Гаранция и връщане

Гаранция

Ако клиентът установи производствен или фабричен дефект, който не се е проявил поради неправилното използване на продукта, клиентът трябва да попълни Формуляра за изпълняване на гаранция или да ни изпрати имейл на kedar.eood.sales@gmail.com.

В рамките на 24ч от изпращането на този формуляр, ние ще се свържем с клиента, за да му съдействаме. За да се възползва от гаранцията на продукта, клиентът трябва да пази касовия бон от закупуването на стоката. 

Транспортните разходи по изпращането на продукта до нашите обекти са за сметка на клиента.

Гаранцията няма да бъде изпълнена за дефекти, причинени от нецелесъобразното използване на продукта.

Моля, активирайте JavaScript в браузъра си, за да попълните този формуляр.
Име
Притежавате ли касовата бележка към продукта?

Връщане на закупена стока

Транспортните разходи са за сметка на клиента и не подлежат на възстановяване.

Всеки клиент има право да върне продукт в рамките на 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката от клиента. Клиентът не е задължен да посочва причина, не дължи обезщетение или неустойка и не заплаща каквито и да е разходи, с изключение на преките разходи, свързани с връщането на стоката на търговеца (чл. 55 от ЗЗП). Поръчката се връща след като клиентът първо попълни Формулярът за връщане на стока (ще откриете линк по-долу) или изпрати имейл на kedar.eood.sales@gmail.com. 

Задължително условие при връщането на стока е тя да бъде в изряден търговски вид, без нарушена опаковка, без да е била използвана, както и да бъде придружена с касова бележка. Касовата бележка на всяка стока се издава от Кедър ЕООД и се изпраща със стоката от куриерската фирма. Стоката може да бъде върната директно в магазина на Кедър ЕООД с адрес: гр. Балчик, ул. Черно море 91 или чрез куриер.

Ако след прегледа, търговецът установи, че стоката не е в изряден търговски вид, той изпраща стоката на клиента, като транспорта е за сметка на клиента.

Клиентът се задължава да изпрати или предаде стоката обратно на търговеца в рамките на 14-дневен срок, считано от датата, на която клиентът е заявил на търговеца, че се отказва от договора от разстояние. След като стоката бъде получена и търговецът се увери, че тя е в изряден търговски вид, стойността (без транспортните разходи) се възстановяват на клиента – в брой или по банкова сметка (упомената в формуляра) в 14-дневен срок. Клиентът има правото да избере дали сумата да бъде възстановена или стоката да бъде заменена с друга по избор.

В случай, че клиентът желае да замени стоката с друга, той трябва да направи нова поръчка в сайта, а търговецът да възстанови сумата по посочената във формуляра банкова сметка.

Моля, активирайте JavaScript в браузъра си, за да попълните този формуляр.
Име
Това е номера на сметката, към която ще бъде възстановена сумата
Притежавате ли касовата бележка към продукта?

Получаване на грешна стока

В случай, че се установи несъответствие между заявената от клиента и на доставената стока, клиентът има право да не приеме стоката. В тази ситуация клиентът връща стоката, като транспортните разходи за връщането и изпращането на правилната стока се поемат за сметка на Кедър ЕООД. 

Отказ от поръчка

Ако клиентът установи, че не желае да направи поръчката, той трябва да се свържете незабавно с търговеца (непосредствено след като е подал поръчката). Ако не е спазено това условие, поръчката не подлежи на промяна или отмяна.

Клиентът има право да се откаже от получаването на поръчана стока при доставка, ако е налично някое от следните условия:

  • Клиентът трябва да заплати цена, различна от дължимата сума
  • Заявената и доставената стока не съответстват
    • В случай, че клиентът установи несъответствие между заявената и доставената стока след доставката, той разполага с 24ч. от получаването на стоката да информира търговеца за това несъответствие.
Доставка до цяла България

Важи само за определени продукти

Лесно връщане в 14-дневен срок

Гарантирано връщане на сумата

Гаранция на всеки продукт

100% Безопасно плащане

MasterCard / Visa / American Express

bg_BG